Prodávejte investiční zlato

Ceny zlata stejně jako jiných drahých kovů na trhu, jak známo nesetrvávají na stále stejné výši. Jednou se jeho hodnota snižuje a jindy pro změnu stoupá. A kdo má o takových pohybech přehled, může výhodnými transakcemi vydělat klidně i nemalé peníze.
A jak se pozná ten, kdo je v této záležitosti odborníkem? Někoho takového odlišíte od ostatních hlavně tím, že v minulosti investiční zlato nakoupil a dnes ho pro změnu prodává.
Proč jedná právě tak? Z docela prostého důvodu. Zatímco bylo dřív zlato levnější, v poslední době o ně vzrostl zájem, a tudíž i jeho cena vystoupala na hodnoty, jež rozhodně nejsou obvyklé. A díky oslabené české měně je výkup zlata ještě o něco výhodnější.

tři placičky

Což znamená jediné. Kdo dříve nakoupil a dnes prodává, nejen že získává zpět svoji investici, již do koupě tohoto kovu vložil, ale navíc ještě vydělává.
A pokud jste těmi, kdo si také někdy nějaké investiční zlato pořídili a dodnes ho vlastní, měli byste příkladu takových znalých lidí následovat. A prodávat. Třeba v Obecním domě v Praze, kde od vás firma Zlaté mince Numismatika ochotně odkoupí investiční slitky, a to nejen ty, jež byly pořízeny od ní, ale i ty od konkurenčních prodejců či od bank zprostředkovávajících prodej.
Tady se vykupuje zlato od renomovaných rafinérií za vysoké a denně aktualizované ceny, za něž se skutečně prodávat vyplatí. Každý, kdo vlastní tento kov původem od Argor Heraeus, Agosi, Credit Suisse, Degussa, Johnson & Matthey, Heimerle + Meule, Heraeus Hanau, Metalor, Münze Österreich, PAMP, Perth Mint, Rand Rafinery, Royal Canadian Mint, Sempsa, Umicore, Valcambi nebo UBS, si tu přijde na skutečně zajímavé peníze.

placka na krabičce

Stejně jako tu uspějí i ti, kdo se chtějí zbavit jiných drahých kovů, stříbra, platiny či palladia.
Prostě je doba přející prodeji. A kdo zaváhá, může toho později hořce litovat.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup